Araba fiyatına maç bileti

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester United-Barcelona finalinin biletleri karaborsada sıfır araba fiyatına yükseldi

Araba fiyatına maç bileti
06 Mayıs 2011 Cuma 12:12 tarihinde eklendi, 1.145 kez okundu.

 

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile Barcelona, 28 Mayıs'ta dünyaca ünlü Wembley Stadı'ndaki finalde Avrupa'nın en büyüğü olmak için kozlarını paylaşacak.
 
Futbolseverler bu dev maça inanılmaz ilgi gösterirken, final karşılaşmasını stattan izlemek isteyenler bunun karşılığında çok ciddi rakamları gözden çıkarmak zorunda kalacak.
 
Zira, İngiltere'deki şirketler, 86 bin kişi kapasiteli Wembley Stadı'nda oynanacak final için bir bileti 6 ila 7 bin pound (15.5-18 bin TL) arasında bir rakama ayarlıyor.
 
Yaşanan bu bilet çılgınlığıyla ilgili bir açıklama yapan UEFA, İngiltere'deki şirketlerin yaptığı bu uygulamanın yasal olmadığını kaydetti.
 
UEFA Başkanı Michel Platini, 10 bin bilet için tam 200 bin talep aldıklarını vurgulayarak, "Bu yoğun ilgi nedeniyle biletlerin karaborsaya düşmesi ve bu fiyatlara ulaşması son derece normal... Yüksek fiyatlar nedeniyle herkesten özür diliyorum.
 
Bundan sonraki final karşılaşmalarında özellikle ailelerin mağdur olmaması için ucuz bilet uygulamasına gitmeyi planlıyoruz" dedi.
 
Bu arada UEFA, final karşılaşması için Manchester United ve Barcelona'ya 25'er bin koltuk ayırd. 25 bin koltuğu tarafsız seyirciler için ayıran UEFA, ayrıca internet sitesi aracılığıyla 11 bin bileti de kurayla satacak.

Gazeteport