Bizim suçumuz!

Sabri Sarıoğlu "Galatasaray'ı bu duruma biz soktuk, bunun sorumlusu hepimiziz. İnanılmaz derecede üzgünüz. Sinirden neredeyse kapı pencere parçalayacağız" dedi.

Bizim suçumuz!
10 Nisan 2011 Pazar 22:34 tarihinde eklendi, 1.339 kez okundu.

 

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, sarı-kırmızılı takımın içinde bulunduğu kötü durumun sorumlusunun kendileri olduğunu söyledi.
 
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a 1-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Sabri, bütün çabalarına rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, "Söylenecek fazla bir şey yok, her şeyi yapıyoruz ama olmuyor. Bir şeyler ters gidiyor. Galatasaray'ı bu duruma biz soktuk, bunun sorumlusu hepimiziz. İnanılmaz derecede üzgünüz. Sinirden neredeyse kapı pencere parçalayacağız" dedi.
Trabzonspor'a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak 10 kişi kaldıktan sonra zorlandıklarını anlatan Sabri, "10 kişi kaldıktan sonra onlar da bir gol buldular ve kazandılar. Herkes kendi öz eleştirisini yapacak. Herkes yüzde 100'nü veriyor mu onu da düşünmek lazım? Galatasaray büyük bir camia, Türkiye'nin en büyük kulübü. Galatasaray'ı bu duruma biz getirdik, bu durumdan biz sorumluyuz. Sahada her şeyimizi vermek zorundayız. Ama bu sene hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor" diye konuştu.
 
GÖKHAN ZAN: "GALİBİYETİ KAÇIRAN TARAF OLDUĞUMUZU SÖYLEYEBİLİRİZ"
Sarı-kırmızılı futbolcu Gökhan Zan ise Trabzonspor karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini anlatarak, "Şampiyonluk yarışındaki takımların ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Kendimize bakmamız gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalıştık. Çok pozisyona girdik, galibiyeti kaçıran taraf olduğumuzu söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.Bulundukları yeri hak etmediklerini ifade eden Gökhan, "Bulunduğumuz yerden dolayı camiamızdan, taraftarımızdan özür diliyoruz. Kalan haftalarda onurumuz ve itibarımız için oynamamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.