Bu fotoğraf pahalıya patladı

Futbolcularıyla iyi ilişki kuran, “Eğlenerek öğrenme” ilkesini benimseyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, disiplinden de taviz vermiyor

Bu fotoğraf pahalıya patladı
07 Temmuz 2013 Pazar 11:13 tarihinde eklendi.
Ersun Yanal’ın gelişiyle birlikte Samandıra’da farklı bir hava esmeye başladı. İlk günden itibaren güleryüzü ve sıcakkanlılığıyla dikkat çeken, “Eğlenmeden öğrenilmez” ilkesi doğrultusunda neşeli idmanlar yaptıran tecrübeli teknik adam, disiplinden de asla taviz vermeyeceğini ilk olayda ortaya koydu. 
 
“Birlik olacağız, dik olacağız; çok çalışacak ama eğleneceğiz de; Birbirimizi sevecek, saygı göstereceğiz. Rakibe saygı duyacak ama sahada savaşacağız” ilkelerini oyuncularının önüne koyan Yanal, Stoch’un iç çamaşırlı fotoğrafını İnstagram’da paylaşınca, disiplin konusunda da ne kadar hassas olduğunu gösterdi. Bu fotoğrafa çok bozulan Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, Slovak yıldızı karşısına alarak uyardığı, kendisine para cezası verilmesi için yönetime öneride bulunacağını da söylediği belirlendi. Bununla da yetinmeyen Ersun Yanal’ın, bundan sonra buna benzer bir şeyin yaşanmaması için Topuk Yaylası’nda oyuncularıyla bir toplantı yaparak, sosyal medyayı saygın ve kulüp menfaatlerini ön planda tutacak şekilde kullanmaları gerektiğini anlatacağı, uymayanları ağır cezaların beklediğini ileteceği öğrenildi.