"E-bilet sorunu çözülecek"

ulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, 15-20 gün içerisinde ne e-bilet ne de kulüpler yasa tasarısı ile ilgili herhangi bir sorun kalmayacağını söyledi.

E-bilet sorunu çözülecek
20 Ocak 2014 Pazartesi 18:15 tarihinde eklendi.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Ankara’da yaptığı toplantı sonrası Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Toplantıya TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykanın’da katıldığını ifade eden Cavcav, ‘’Önümüzde olmazsa olmaz olan hem kanun tasarısı ve hem de e-bilet uygulamasıyla ilgili yaptığımız uzun müzakereler sonuncu mutabakata vardık.

Kanunlarla ilgili Spor Genel Müdürlüğü ve Kulüpler Birliği Vakfı olarak en geç 14 Şubat tarihine kanun taslağını hazır hale getirip kulüplerin imza etme aşaması haline getirme mutabakatına vardık. E-biletle ilgili TFF Başkanımıza ufak tefek sıkıntılar olduğunu söyledik.

Bu sıkıntıların giderilmesi için Kulüpler Birliği Vakfı olarak e-bilet uygulamasını alan banka ile müzakere edilmesi için TFF’ye yetki verdik. Her hangi bir problem yok. 15-20 gün içerisinde ne e-bilet ne de kanunla ilgili bir sorunumuz kalacağına ihtimal vermiyorum.’’ dedi.

CAVCAV'DAN 17 ARALIK OPERASYONU YORUMU

Ülkenin bir an önce bu olaylardan bir an önce kurtulup herkesin işine gücüne bakmasını bir sanayici ve abi olarak tavsiye ettiğini belirten Cavcav, bu ülkenin 1923’ten bu yana bir çok badireden geçtiğini bu günlerinde birlik ve beraberlik içerisinde atlatılması temennisinde bulundu.


CİHAN