El Clasico Maç Turları ile Sezonun Maçlarını Birebir Seyredin

İspanya’nın en güçlü iki futbol kulübünün azim dolu mücadelerini sergilediği El Clasico, her sezon farklı bir heyecana sahne oluyor. Futbol topuyla adeta dans eden İspanyol rakipler, çıktıkları her maçta dünyanın dört bir yanından tüm futbol severleri bir araya getirmeyi başarıyor.

El Clasico Maç Turları ile Sezonun Maçlarını Birebir Seyredin
27 Ağustos 2016 Cumartesi 18:53 tarihinde eklendi.

İspanya’nın en güçlü iki futbol kulübünün azim dolu mücadelerini sergilediği El Clasico, her sezon farklı bir heyecana sahne oluyor. Futbol topuyla adeta dans eden İspanyol rakipler, çıktıkları her maçta dünyanın dört bir yanından tüm futbol severleri bir araya getirmeyi başarıyor. Bugüne dek La Liga’nın yanı sıra, İspanya Süper Kupası, İspanya Kral Kupası, UEFA Süper Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de karşı karşıya gelen FC Barcelona ve Real Madrid CF, katıldıkları tüm futbol organizasyonlarında farkını ortaya koyuyor.
 

La Liga’nın 2015 – 2016 sezonunda rakibine zorlu anlar yaşatarak 24. şampiyonluğuna imza atan Barcelona ve ligi ikincilik ile bitiren Real Madrid, yeni sezonda 21 Ağustos’ta karşı karşıya gelecek. İlk El Clasico maçını, ligin 14. haftasında Nou Camp’ta gerçekleştirecek olan iki ezeli rakip, rövanş maçını da Santiago Barnabeu Stadyumu’nda oynayacak. 2016 – 2017 La Liga fikstürünün açıklanmasıyla harekete geçen Red Arena Tur ise, futbol severleri El Clasico’nun şiir gibi maçlarıyla buluşturacak!
 

Güvenli Alışveriş İmkanıyla Maç Biletleri Bir Tıkla Kapınızda
 

Milli futbolcumuz Arda Turan’ın, FC Barcelona’ya transfer olmasıyla El Clasico maçlarını daha da heyecanlı takip eden Türk taraftarlar, Red Arena Tur farkı ile tekrar iki İspanyol rakibin mücadelelerine tanık olacak. Geçmişten bugüne tüm dünyayı ekranlara kitleyen bu ezeli mücadeleye,  El Clasico maç turuna katılarak sizler de şahit olmaya hazır mısınız? Seyahat uzmanınız Red Arena Tur’un düzenleyeceği, El Clasico maç bileti de dahil maç turlarına katılarak Barcelona ve Real Madrid karşılaşmalarını canlı olarak seyredebilir ve takımınızı tribünlerden destekleyebilirsiniz.
 

El Clasico maç turlarının yanı sıra, La Liga takipçilerinin maç bileti bulması da artık çok daha kolay! Futbol dünyasına yeni bir soluk getiren Barcelona ve Real Madrid’in ligdeki karşılaşmalarına Red Arena Tur güvencesi ile maç bileti almanız mümkün. Taksit fırsatlarıyla El Clasico maç bileti satın alabilir ve kapıya teslim avantajıyla güvenli alışveriş yapmanın tadını çıkarabilirsiniz!
 

http://www.redarenatur.com