Forlan abarttı !

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği 32 yaşındaki Uruguaylı golcü, menajeri Bolotnicoff aracılığıyla Florya'yaisteklerini bildirdi. 3+1 yıllık sözleşme ve senelik 6 milyon euro isteyen Forlan, sarı-kırmızılı yöneticileri şoke etti

Forlan abarttı !
29 Haziran 2011 Çarşamba 08:55 tarihinde eklendi.

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın önüne her gün yeni bir engel çıkıyor. Başkan Ünal Aysal'ın müdahalesiyle Florya krizini atlatan ve transfere odaklanan sarı-kırmızılılarda dün Diego Forlan'dan gelen haber moralleri bozdu. Didier Drogba defterini yüksek maliyeti yüzünden kapatan ve Uruguaylı golcüyü kadrosuna katmak için elinden geleni yapan yönetime, oyuncunun menajeri Daniel Bolotnicoff şartlarını bildirdi.
 
Copa America maçları nedeniyle Uruguay Milli Takımı kampında bulunan Forlan'ın 3+1 yıllık sözleşme istediği ve senelik 6 milyon euroda ısrarcı olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda Tottenham'ın da ilgilendiği Forlan'ın 5 milyon eurodan, 6 milyon euroya kadar çıkması sarı-kırmızılı yönetimde büyük hayal kırıklığı yarattı.
İkinci Başkan Ali Dürüst önceki gün düzenlenen basın toplantısında, Forlan ve Reyes transferi için umutlu konuşmuş ve çalışmaların sürdüğünü açıklamıştı.
 
Fabiano için rapor
 Forlan ve menajerinin sürekli yeni taleplerle ortaya çıkmasına öfkelenen sarı-kırmızılıların, forvet transferi konusunda alternatiflere yöneldiği belirtildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in kadrosunda en fazla görmek istediği isimlerden biri olan Sao Paulo'lu Luis Fabiano için temaslarını sürdüren kaleci antrenörü Taffarel'in, oyuncunun sağlık raporlarını Florya'ya göndereceği öğrenildi.
 
İspanyol ekibi Sevilla'dan 7.6 milyon euro karşılığında gittiği Sao Paulo'da çapraz bağlarından geçirdiği operasyon nedeniyle forma giyemeyen Fabiano'nun raporlarının temiz çıkması durumunda transferinin gerçekleşeceği vurgulandı.

Milliyet