"Galatasaraylı oyuncuların kalitesi skoru belirledi"

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, mağlup oldukları karşılaşmada maçın skorunu Galatasaraylı oyuncuların kalitesinin belirlediğini söyledi.

15 Ocak 2014 Çarşamba 23:05 tarihinde eklendi.

Takımın deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Bizim takımın karekterine uygun mücadele ettik. Oynadığımız takımın kalitesini biliyorduk. Oyunun büyük bölümünü istediğimiz şekilde oynadık. Maçın skorunu Galatasaray'daki oyuncuların kalitesi belirledi. Kendi yaptığımız hataların bize pahalıya malolduğu bir maçı geride bıraktık." dedi.

Gruptaki şanslarının sorulması üzerine ise Şahan, "Kalite değeri yüksek oyuncularla beraberim. Gruplara kadar güçlü takımları eleyerek geldik. Grubumuzda ilk maçı mağlubiyetle kapadır. Elazığspor ve MP Antalyaspor ile maçlarımız var. Kalitemizin yanında biraz daha iyi yaptığımızda elediğimiz takımlar gibi onları da yenebiliriz."

Basın toplantısına katılan kaleci Mehmet Dönmezdemir de "Buraya galibiyete geldik. Buna inanmıştık. İki tane penaltı kazandılar. Bana göre de penaltı değildi. Maçı kaybettik. Galatasaray bir dünya devi." dedi.

Basın toplantısında yer alan Serkan Doğan ise "Elimizden geleni yaptık. İyi oynadık. Bu gruptan çıkmayı hedefliyoruz." diye konuştu.


CİHAN