Holosko'dan ilginç gol itirafı

Kartal’ı, Bursa’da galibiyete uçuran Filip Holosko, attığı golle ilgili ilginç bir itirafta bulundu

Holoskodan ilginç gol itirafı
24 Eylül 2011 Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi.

 

Slovak yıldız, kişisel internet sitesindeki yazısında Bursaspor maçını anlattı. Bu sezon Süper Lig’de ilk kez Bursaspor’a karşı forma giyen ve ilk sınavında galibiyet golüne imza atan Holosko, “Belki kaleci o topa çıksaydı, golü atamayacaktım. Ama yine de topa çok iyi vurdum ve böylece kalecinin uzanamayacağı yere gitti. Maçı son dakikaya kadar hiç bırakmadık. Galibiyete olan inancımız sayesinde hedefimize ulaştık” dedi. Bu arada Carvalhal’in, M.Park Antalyaspor maçında Holosko’yu 11’de sahaya sürmeyi düşündüğü kaydedildi
 
 
Yeni hedef Antalyaspor
Beşiktaş’ta gözler Medical Park Antalyaspor maçına çevrildi. Kartal pazar günü kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, Bursaspor maçında forma giyenler koşuyla yetinirken, diğer futbolcular pas ve şut çalışmaları yaptı. Tedavisi süren Hugo Almeida ile kulak iltihabı bulunan Alves çalışmaya katılmadı, İbrahim Toraman ise takımdan ayrı çalıştı
 
 
Keçeli’den özel teşekkür
İkinci Başkan Metin Keçeli, Bursaspor maçının fair-play çerçevesinde oynanmasına katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Bursa seyahatinin bu kez çok rahat geçtiğini belirten siyah-beyazlı yönetici, “Bursa Valisi ’ne ve  Emniyet Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Ayrıca her zaman yakın dostumuz olan Bursaspor ’un yöneticileri sağduyulu davranarak çok konuk severlik gösterdiler. Onlara da camiam adına teşekkür ediyorum” dedi. 
 
 
Stoke City’ye Jones darbesi
Kartal’ın, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağı Stoke City en önemli oyuncularından birini kayıp verdi. Stoke City’nin geçtiğimiz hafta Tottenham ile yaptığı Carling Cup maçında sakatlanan Kenwyne Jones’un yapılan kontrollerinin ardından üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. İngiliz ekibinin, Peter Crouch ile birlikte en önemli gol kozu olan Trinidad Tobagolu forvet, Beşiktaş’a karşı takımdaki yerini alamayacak. Premier Lig’de geçen yıl 9 gol atan Jones bu sezon toplam 3 gol, 1 asist üretti.
 
 
 
Egemen’den sağduyu daveti
Egemen Korkmaz, Bursasporlu taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı. Yeşil-beyazlı tribünlerin maçta kendisine gösterdiği tepkiyi doğal karşıladığını belirten Egemen, küfür edilmesine isyan etti. Milli oyuncu, “Küfrün, aile fertlerine kadar uzanmasının hiçbir değerle bağdaşmayacağını belirtmek isterim. Nasıl Bursa formasını giyerken elimden geleni yapmaya çalıştıysam, şimdi de Beşiktaş formasıyla mücadele etmeme kamuoyu ve taraftarın saygı duymasını istiyorum” dedi.