Hüseyin Göçek'in bu fotoğrafı olay oldu

Hüseyin Göçek'in Galatasaray formasıyla çektirmiş olduğu fotoğrafta dikkat çeken detay.

Hüseyin Göçekin bu fotoğrafı olay oldu
17 Nisan 2012 Salı 13:15 tarihinde eklendi, 1.890 kez okundu.

 

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Süper Final müsebakasında hakem Hüseyin Göçek'in tartışmalı kararları maçın önüne geçti.
 
OFSAYTTAN GOLÜ VERDİ
 
Zorlu derbiye iyi başlayan taraf Beşiktaş olurken, maçın ilerleyen dakikalarında gerek Hüseyin Göçek gerekse Galatasaraylı bazı futbolcuların tribünleri tahrik eden hareketleri taraftarı çıldırttı. Sarı-Kırmızılıların kanat organizasyonunda ilk gol 26. dakikada gelirken, atılan golün ofsayt olduğu yönünde yoğun itirazlar vardı. Maçın ilerleyen dakikalarında Galatasaraylı Eboue'nin tribünleri tahrik etmesi sonucu bazı taraftarlar sahaya girdi.
 
EN SADIK TARAFTAR HÜSEYİN GÖÇEK
Hakem hatalarının gölgesinde kalan dev derbi sosyal medyada da olay oldu. Hüseyin Göçek'in derbiye atanmasının ardından ortaya çıkan Galatasaray formalı fotoğrafı dün gecenin en çok konuşulan konularından biri olurken, formanın üzerindeki numara ile ilgili çeşitli espriler yapıldı. 12 numaralı formayı giyen Hüseyin Göçek'le ilgili 'Galatasaray'ın en sadık taraftarı' yorumu yapıldı.
 
GÖÇEK FUTBOLDAN ANLAMIYOR
Maçtan sonra çeşitli yorumlarda bulunan spor yazarları Hüseyin Göçek'in hakemliği bırakması yönünde görüş bildirirken, en sert tepkiyi gösteren isim de Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Sinan Engin oldu. Engin, Göçek'in futboldan anlamadığını ileri sürerek federasyon tarafından görevden alınması gerektiğini söyledi.