Meireles'e Napoli talip!

Kanarya'nın UEFA'daki durumu, Avrupa'nın devlerini harekete geçirdi. Napoli'nin hocası Rafa Benitez, Raul Meireles'in alınması için yönetime rapor verdi

Meirelese Napoli talip!
23 Haziran 2013 Pazar 17:39 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’nin UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilmesinin ardından yabancı oyuncuların bazılarının bu durumdan dolayı tedirgin olduğu konuşuluyordu. Alınan bilgiye göre İtalyan ekibi Napoli’nin, Sarı-Lacivertliler’e gelebilecek olası bir ceza halinde, Raul Meireles’e gözünü diktiği ifade edildi. Chelsea’nin eski teknik direktörü Rafa Benitez’in, önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro kurmayı planladığı ve Portekizli futbolcuyu ısrarla kadrosunda görmek istediği öne sürüldü. Oscar Cardozo transferinde araya girerek, Benfica’nın aklını çeldiği iddia edilen Napoli’nin, tecrübeli orta saha oyuncusu için yakın zamanda Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalmaya hazırlandığı bildirildi.
 
KRASIC DE LİSTEDE
 
İtalyan ekinin ayrıca Milos Krasiç için de nabız yokladığı, Sırp yıldızın menaceriyle bir görüşme yaptığı da ifade edildi. Benitez’in, Krasiç konusunda henüz net bir fikir sahibi olmadığı, futbolcunun geride bıraktığımız sezonda düzenli olarak forma giymemesi ve performansının düşük olmasının, kafasında soru işaretleri yarattığı vurgulandı.