Milan, Kaka'yı ikna etti

İtalya Serie A takımlarından AC Milan'a transferi an meselesi olan Real Madrid'in yıldızı Kaka, 9 milyon euroluk yıllık maaşında yüzde 50 indirime gitmeyi kabul etti.

Milan, Kakayı ikna etti
26 Ağustos 2012 Pazar 20:21 tarihinde eklendi.

 

İtalya Serie A takımlarından AC Milan'a transfer olacağı konuşulan Real Madridli Kaka için Milan son teklifini yaptı.
 
Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Milan için görüşmeleri sürdüren Ernesto Bronzetti 27 Ağustos'ta Pazartesi Madrid'e giderek Real Madrid başkanı Florentino Perez ile görüşmelere devam edecek.
 
Milan Başkanı Adriano Galliani, Brezilyalı yıldızı 15 milyon euroya transfer etme opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralamak istiyor. Kaka da anlaşma sağlanması halinde maaşında yüzde 50 indirime gitmeye hazır. Milan bu teklifinin son teklifleri olduğunu belirtti. Real Madrid Başkanı Florentina Perez ise Kaka'nın satın alma opsiyonunu 25 milyon euroya çekmek istiyor.
 
Eğer Bronzetti ile Perez arasındaki transfer zirvesinden olumlu bir sonuç çıkarsa Galliani de Çarşamba günü Madrid'e giderek transferi biterecek ve Kaka, Perşembe günü eski kulübüne resmen tekrar dönmüş olarak tanıtılacak.
 
Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve AC Milan Başkanı Adriano Galliani arasında 29 Ağustos Çarşamba günü Madrid'de dev bir zirve gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 
İtalyan basınına göre Kaka'nın AC Milan'a transferi 29 Ağustos'a kadar kesin olarak gerçekleşecek. Real Madrid'den ayrılmak istediğini dile getiren Brezilyalı futbolcu, Jose Mourinho ile de yaptığı görüşmede transferi için kolaylık sağlanmasını talep etti.

sporx