Pınar Karşıyaka 76-95 Khimki Moskova

Eurocup E Grubu'nda Pınar Karşıyaka, Antrenör Ufuk Sarıca'nın hakemler tarafından oyundan atıldığı maçta lider Khimki Moskova'ya evinde yenildi: 76-95.

11 Aralık 2013 Çarşamba 23:18 tarihinde eklendi.
Bu sezon lig ve Eurocup'ta daha önce oynadığı 8 iç saha maçını da kazanan, taraftarı önünde ilk kez yenilgiyle tanışan Kaf-Kaf yine de üst turu garantiledi. Grupta son hafta Kaf-Kaf'ı ağırlayacak Hapoel, deplasmanda CSU Asesoft'u yenerek yeşil-kırmızılılar gibi 5 galibiyete ulaştı. Hapoel'in kazanması üçlü averaj ve KARŞIYAKA'nın kupanın dışında kalma ihtimalini bitirdi. 
 
Karşıyaka Arena'daki maç karşılıklı basketlerle başladı. Konuk Khimki periyodun son dakikalarında dış atışlarda etkili oldu. Kaf-Kaf'ın skorer ismi Dixon tutuk kalınca periyot 22-32 Rus temsilcisi lehine bitti. İkinci periyotta aynı kupayı 2012'de kazanan Khimki'nin üstün performansına hakemlerin taraflı kararları da katkı yaptı.

Karşıyaka aleyhine 2 teknik, 2 sportmenlik dışı faul çalan hakem üçlüsü devrenin bitimine 2 dakika kalan Antrenör Ufuk Sarıca'yı da benchten attı. Devre 37-55 sonuçlandı. Karşıyaka kalan bölümlerde de etkisiz kalınca üçüncü periyot 58-80, maç da 76-95 Khimki lehine bitti.

DHA