"Sabırlı olmak gerekiyor"

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında açıklamalarda bulundu.

Sabırlı olmak gerekiyor
24 Haziran 2013 Pazartesi 22:36 tarihinde eklendi.
Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Karaman, "Alt yapıdan gelen 20'ye yakın oyuncu var. Hem o arkadaşlar, hem ana kadromuz var. Batalla ve Belluschi geldi. Yarın bir test yapacağız. Yeni bir başkan ve yönetim kurulu var. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. Geleceğe yönelik hamleler, birçok şey aynı anda gelişiyor" diye konuştu. 
 
Avrupa'da başarıyı yakalamak istediklerini ifade eden Karaman, " Avrupa'da şartlar ne olursa olsun, kendimizi orada alkışlatacak ve ileride anı olarak kalacak bir yer edinmemiz gerekiyor. Son 5 yıldır Avrupa takımlarını seyredip bir çok şeyi geliştirmeye, yerinde takip etmeye çalıştım.

Daha da üst seviyeye çıkmamız gerekiyor. Bu 5 yılı boşuna geçirmedik. Sorumluluğu üstleniyorum. Tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Transferler mutlaka önemli. Yeni yönetimimiz olağanüstü çalışma içindeler. Birkaç gün sabredilmesi gerekiyor" dedi. 
 
YASİN PEHLİVAN: BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM 
 
Bursaspor'un yeni transferi Yasin, büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Transferde emeği geçen herkese teşekkür eden Yasin, "Şu ana kadar herşey mükemmel. Arkadaşlık, tesisler herşey çok güzel. İnşallah böyle devam eder. Bursaspor'a geldiğimde burasının çok büyük bir camia olduğunu hissettim. Bursaspor'un hedefleri büyük.

Gaziantepspor'da oynarken, deplasmana geldiğimizde bunu görüyordum. Taraftar müthiş. Sakatlığım 3 ay önce bir ameliyat oldum. Sonra 1,5 ay hiçbirşey yapmadım. Ondan sonra hafif koşulara başladım. Programlar doğrultusunda çalıştım. İlk defa sakatlandım. Şu an problem yok ve idmanlara başladım" dedi. 
 
ENES ÜNAL: ÜZERİMDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM 
 
Bursaspor'un alt yapısından yetişen genç yeteneği Enes Ünal üzerinde emeği herkese teşekkür ederek şöyle konuştu: 
 
"Buraya kadar gelmemin tek sebebi ben değilim. Üzerimde emeği geçen birçok insan var. Çok mutluyum. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum takıma imza attım. Çizgimi bozmadan devam etmek ve Bursaspor ile birçok başarıya imza atmak istiyorum. İlk önce eksiklerimi kapatmam ve ağabeylerime yetişmem lazım. Kuvvet olarak eksik olduğumu görüyorum. A takımda oynamak farklı birşey. Hocam şans verirse neden olmasın. Burası çok üst düzey bir takım. Kapatılmayacak eksikler değil" diye konuştu.

DHA