Stevie Wonder ve Feist Maçka'da

Popüler müziğin efsane ismi Stevie Wonder ile indie folk müziğin sevilen isimlerinden Feist, Maçka Küçükçiftlik Park’ta ilk defa Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak.

Stevie Wonder ve Feist Maçkada
27 Temmuz 2012 Cuma 19:10 tarihinde eklendi, 1.271 kez okundu.

 

İKSV’nin 40. yıl sürprizleri, yılın ikinci yarısında da devam edecek. 25 Ağustos’ta Miller eş sponsorluğunda gerçekleştirilecek Feist konserinin ardından, “Garanti Caz Yeşili” etkinlikleri kapsamında 14 Eylül’de gerçekleştirilecek Stevie Wonder konserleri, yılın en çok ses getirecek konserleri olmaya şimdiden aday.
 
Stevie Wonder ve Feist konserine daha önceden bilet alan seyirciler, aynı biletlerle yeni konser mekanı Maçka Küçükçiftlik Park’a girebilecekler.
 
Feist konserinin biletleri tükenmek üzere
Yumuşak sesi, güçlü gitarı ve şarkı yazarlığı ile dinleyenleri kendine hayran bırakan Feist, İKSV’nin konuğu olarak Miller eş sponsorluğunda, 25 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30’da Küçükçiftlik Park Bahçe’de ilk defa İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.
 
Şimdiye kadar 4 defa Grammy Ödülleri’ne aday gösterilen, bu uıl Juno Ödülleri’nde Yılın Sanatçısı Ödülü de dâhil olmak üzere 3 Juno alarak, bu ödüllerinin sayısını toplam 11’ye çıkartan Feist indie folk müziğin dünyada en sevilen isimlerinden… Solo kariyerindeki yaratıcılığı ve özgünlüğünün yanı sıra halen bir üyesi olduğu indie müzik grubu Broken Social Scene ve Norveçli ikili Kings of Convenience ile yaptığı çalışmalarla kendine büyük bir hayran kitlesi edinen Feist ülkemizde uzun zamandır beklenen isimlerden biri.
 
Geçtiğimiz yıl yayınlanan dördüncü albümü Metals ile US Billboard listelerine 7 numaradan giriş yapan ve ilk haftasında 40 bine yakın kopya satan Feist konserine Türkiye’li hayranlarının ilgisi büyük oldu.
 
Feist konserinin bilet fiyatları 90 TL, 70 TL (tükendi), 60 TL (tükendi) ve 50 TL.
 
İstanbul bir efsaneyi ağırlıyor
Müzikseverlerin yıllardır dört gözle beklediği, popüler müziğin büyük ismi Stevie Wonder, 15 yıldır “Garanti Caz Yeşili” markasıyla, müziğin yaygınlaşmasına aralıksız destek veren Garanti Bankası’nın sponsorluğunda, 14 Eylül Cuma akşamı saat 21.00’de Maçka’daki Küçükçiftlik Park’ta İstanbuldaki ilk konserini verecek.
 
Adını müzik tarihine parlak harflerle yazdıran dünyaca ünlü Amerikalı besteci, şarkıcı, virtüöz ve yapımcı Stevie Wonder, kariyeri boyunca Music of My Mind, Talking Book, Fulfillingness' First Finale, Innervisions ve Songs in the Key of Life gibi klasikleşmiş albümlere imza atan Wonder, "For Once in My Life", "Superstition", “Sir Duke”, "Happy Birthday", “I just Called To Say I Love You”, “Isn’t She Lovely?”, “You’re the Sunshine of My Life” gibi onlarca unutulmaz şarkının yaratıcısı.
 
Piyano ve klavyenin yanı sıra armonika, davul ve perküsyon gibi enstrümanları da çalabilen Stevie Wonder, The Woman in Red filminde kullanılan "I Just Called To Say I Love You" şarkısıyla kazandığı Golden Globe ve Oscar ödüllerinin yanı sıra kariyeri boyunca ürettikleriyle "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" de dahil olmak üzere 25 Grammy’nin de sahibi..
 
Stevie Wonder konserine erken davranan kazanıyor, konsere bilet alan ilk 5.000 kişi, 100 TL’lik indirimli bilet fiyatından yararlanacak. Sınırlı sayıdaki ve kimlik göstererek yalnızca İKSV’den alınabilecek “öğrenci” biletleri ise 60 TL. Konserdeki diğer bilet kategorileri ise şöyle: 250 TL (ikinci sahne önü), 500 TL (birinci sahne önü), 600 TL (özel platform). Bilet alımlarında kredi kartı da geçerli olacak.

NTV