"Takım olamamışlar"

Beşiktaş maçında Dinamo Kiev’in ilk golüne imza atan orta saha oyuncusu Vukojevic, Kartal’ı eleştirdi. Hırvat oyuncu, “Yıldızları var ama takım olamamışlar” dedi

Takım olamamışlar
19 Şubat 2011 Cumartesi 09:53 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş karşısında Dinamo Kiev’in ilk golünü atan Hırvat orta saha oyuncusu Ognjen Vukojevic, siyah-beyazlı takımı yorumladı, yaşadıkları sıkıntıyı açıkça ortaya koydu.
 
Karşılaşma sonrasında Milliyet’e konuşan Hırvat futbolcu, Beşiktaş’ın asıl sorununun takım olmamasından kaynaklandığını söyledi. Vukojevic şöyle konuştu:
 
“Beşiktaş’ta 3-4 tane büyük yıldız var evet ama ben bu maçta karşımızda bir takım göremedim. Futbolda her şeyden önemlisi takım olmaktır. Beşiktaş bunu yapamamış. Rakibimiz, bizim karşımızda bir takım görüntüsü çizmedi.”
 
‘Mükemmel bir sonuç’
Skoru da yorumlayan Dinamo Kievli oyuncu, “Tur için mükemmel bir şans yakaladık. Biz buradan beraberlik çıkarmayı düşünüyor ve bunu bekliyorduk. Bu bizim için iyi bir skor olacaktı. 4-1’lik galibiyet harika oldu. Kiev’de de galip gelerek turu geçmek istiyoruz” ifadesini kullandı.
 
İstanbul’u seviyor
 
Kartal’a karşı gol atan ve iyi bir oyun ortaya koyup taraftarlarca alkışlanan Andrey Shevchenko, İstanbul’dan yine iyi bir anıyla ayrıldığı için mutlu olduğunu söyledi. 
 
Deneyimli oyuncu, “Türk taraftarları her zaman sevmişimdir. Oyundan çıkarken beni alkışlamaları çok hoşuma gitti. İstanbul’da oynadığım maçlarla ilgili hep iyi hatıralarım var. Sadece bir maç dışında. O da 2005 Şampiyonlar Ligi Finali’ydi” dedi. 
 
Shevchenko, tur için erken konuşmadı, “Futbolda hiçbir şeyi bilemezsiniz. Bence ikinci maçta da aynı oynamalıyız” diye konuştu.
 
İSPANYA ŞAŞKIN
 
Fiyasko
Schuster’in bu saatten sonra Beşiktaş’ta kalacağına inanmıyorum. Basın toplantısında taraftarlar için söylediği söz de bunun işareti. Tamamen “Beni gönderin” anlamında provokatif bir cümle. Beşiktaş bana göre yaptığı transferlere rağmen, tam bir fiyasko yaşamaktadır. 
 
Marca gazetesinde bu maçı hep birlikte izledik ve Beşiktaş’ın içler acısı durumuna tanık olduk. Güçlü bir takımın ligden uzaklaşması, Avrupa Ligi’ne havlu atması Schuster’i işaret eder. Yakında kovulması veya istifa etmesi sürpriz olmaz. Schuster gider, yıldızlar kalır. Kimsenin Schuster var diye Beşiktaş’a geldiğini sanmıyorum. 
 
Juan Castro (MARCA)
 
Bekliyoruz!
Schuster’in, Beşiktaş’ta maya tutmadığı bir gerçek. Israrlı olmanın da gereği yok. Türkiye’deki antrenörlerin çalışma süresi düşünüldüğünde kovulması kimse için sürpriz olmaz.  
 
Beşiktaş yaptığı transferlerle sadece ülkesinde değil Avrupa’da da çok konuşuldu. Ancak hiçbir kulvarda iddianın kalmaması sorun yaratır. Beşiktaş’ın tutunacağı tek dal, Türkiye Kupası. Bunun da, taraftarları ve yıldızları tatmin edeceğini sanmıyorum. Biz İspanya’da, Schuster’in evine gönderileceği günü bekliyoruz.
Moises Ullises (DİARİO AS) Programda yayınlanan Hayko Cepkin'li gizli kamera şakaları izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. 

Milliyet