Yönetim haberleri yalanladı!

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma'nın, ülkesinin takımlarından Porto ile anlaştığı haberleri çıkarken kulüp 'Bizim haberimiz yok' dedi

Yönetim haberleri yalanladı!
10 Aralık 2012 Pazartesi 16:57 tarihinde eklendi.

 

Ntvspor'un haberine göre; Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonu başında Inter'den 7.3 milyon euroya transfer ettiği Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, ülkesinin takımlarından Porto ile anlaştı. Bir süredir takımdan ayrı olarak antrenmanlara çıkan Q7'nin sözleşmesi, alacakları karşılığında feshedilecek. 
 
Portekizli yıldız kariyerinde Barcelona, Chelsea, Porto, Sporting Lizbon gibi takımlarda forma giydi. İnönü Stadı'nda müthiş bir törenle Siyah Beyazlı takıma imza atan oyuncu Beşiktaş kariyerinde 46 maça çıktı ve 8 gol kaydetti.
 
YÖNETİMDEN YALANLAMA
 
Beşiktaş yönetiminden ise Quaresma'nın Porto'ya transfer olduğu haberine yalanlama geldi. Başkan Fikret Orman, "Quaresma'nın Porto ile anlaştığını bende medyadan duydum. Bu konu ile ilgili ben veya arkadaşlarım Porto Kulübü ile hiçbir görüşme yapmadık." derken, Ahmet Kavalcı ise, "Böyle bir şey yok. Biz de televizyonların alt yazısından gördük. Bize gelen bir bilgi yoktur." dedi. Ricardo Quaresma'nın Türkiye'deki menajeri Ahmet Bulut da Quaresma'ya şu anda hiçbir kulupten transfer teklifi gelmediğini söyledi.